Prefabrik Ev Fiyatları

Wiki Article

İyi kalitede malzemelerin kullanımıyla üretilmiş prefabrik ev çAlright uzun yıllar güvenle kullanılabilir. Bu noktada dikkat edilmesi gereken konu prefabrik ev satın alırken malzeme kalitesinin sorgulanmasıdır.

Prefabrik evler ise daha çOkay fabrikada hazır olarak üretilen parçalardan lego şeklinde modüler olan sınırları olan ama hızlı ve fiyat anlamında uygun yapılardır.

Özge Yapı olarak malzeme ve işçilik hataları ve oluşabilecek aksilikler durumunda 2 yıl servis destek garantisi verilmektedir. Kullanımdan kaynaklı oluşabilecek sorunlar garanti kapsamında değildir.

Prefabrik ev kurulumu için temel kazılmasına ihtiyaç duyulmadan özel kalınlıkta zemin betonu yeterli olmaktadır. Cıvata somun birleşimli ve geçmeli modelle tasarlanıp üretilen prefabrik ev firmamız profesyonel ekibince kurulum yapılmaktadır.

Sözleşmemizde bulunan genel kullanım şartlarına uygun olarak kullanıldığında üretim ve montaj hatalarına karşı garanti süremiz bir yıldır.

Karmod prefabrik binaların dış duvarları 10 cm kalınlığında straforlu panel sisteme sahip olup klasik betonarme binadan çAlright daha fazla ısı ve ses izolasyonu sahiptir.

Hazır ev ısı ve ses yalıtımıyla beraber yapı güvenliğiyle de üstün. Çift taraflı iki özel levha arasına izolasyonlu ısı köprüsüne izin vermeyen özel dolgu ile dış duvarda ten cm duvar kalınlığı yapıya prefabrik ev modelleri sıcak ve soğUnited kingdom havada iklimlendirme kolaylığı sağlıyor. Çift camlı pvc pencereler yapı bloklarına adeta lego gibi geçerek montajlandığından bu izolasyon daha da artıyor.

Dış duvar kalınlığı 10 cm, iç duvar kalınlığı olarak six cm malzeme kullanmaktayız. Duvar panelleri arasında sixteen dansti yoğunluğundaki strafor ve çatı izolasyonu için kullanılan taş yünü bulunmaktadır. Bundan dolayı ısı ve ses izolasyonu betonarme binalara nazaran daha fazladır.

Prefabrik evde ruhsat alımı genellikle şu süreçte ilerler, öncelikle bulunduğunuz ilçede ki bir mimarlık ofisine gidip tapunuzu hangi arsanın sizing ait olduğunu bildirip buraya kaç metrekare bir ev yapabileceğinizi evi tam olarak yol ve komşu payları düşüldükten sonra nereye koyabileceğinizi mimarlık ofisi belirledik sonra bizden prefabrik evle alakalı çizim dosyası isteyecektir biz ona çizim dosyamızı ve imalat dosyamızı göndermiş olacağız.

Prefabrik binaların prefabrik ev modelleri nakliyesi; kamyon, tır, gemi, tren veya kargo uçakları ile yapılmaktadır. Ortalama 7m ahşap kasalı bir kamyon 90m2 prefabrik bina malzemesi alır. Ortalama toplam ağırlık 7-nine ton arasında değişir.

Bilinenin aksine prefabrik evler m2 üzerinden fiyatlandırılmamaktadır. Proje bazında fiyatlar değişebilir. Örneğin prefabrik evin balkonunun genişletilmesi, evin salonunun genişletilmesiyle aynı oranda fiyatı arttırmamaktadır.

Kars’ta çok soğuk iklim prefabrik ev fiyatları bölgesinde de prefabrik ev yapılabilirken, Akdeniz’in sıcak bölgelerinde de prefabrik ev yapılabilmekte ve sorunsuz kullanılabilmektedir.

Öncelikle prefabrik evler, geleneksel inşaat yöntemlerine kıyasla daha hızlı bir şekilde inşa edilebilmektedir. prefabrik ev modelleri Bu durum, prefabrik ev yapımı sırasında hem zaman hem de işçilik maliyetlerinden tasarruf edilmesini sağlamaktadır.

Prefabrik ev fiyatları 2024 yılına gelindiğinde, inşaat malzemelerindeki fiyat prefabrik ev artworkışlarından dolayı artworkış gösterebilir.

Report this wiki page